Menu Content/Inhalt
Förstasidan
Välkommen till PolyHeart.se
Skrivet av nisselisa   
2007-09-21
Hej,
detta är en community för alla som inte passar in/vill passa in i de gängse normerna kring tvåsamhet. Poly*, Relationsanarkister  och övriga är hjärtligt välkomna.
 
Jag är inte monogam och har genom mina funderingar om ansvar och ärlighet i mina relationer funnit stöd i den så kallade relationsanarkismen. Att vara kär i flera personer är inget man ska behöva gömma eller skämmas för.
 
Denna community finns till för att hitta andra som tänker som en själv att utbyta tankar med och framför allt för att vi inte ska känna oss ensamma med de här tankarna.
 
Om du överväger att bli medlem här på polyheart vill jag först att du läser detta:
  • Är du journalist/student och vill ha tag i poly*/RA personer för en artikel/studie. Ta då kontakt med mig (nisselisa@polyheart.se) direkt istället för att registrera en användare.
  • Söker du sex-kontakter. Då föreslår jag att du letar på sidor för sådant istället för att registrera dig här.
  • Funderar du på att registrera dig och din/dina partner(s) som en användare. Gör inte det, vi vill att varje användare är en person.
  • Varje Ansökan kommer att läsas innan ni blir accepterade, så skriv något kort men kärnfullt om varför du vill bli medlem under "hur ni bryter eller vill bryta mot tvåsamhetsnormen"

Välkommen!

/Harald (nisselisa@polyheart.se )
Senast uppdaterad ( 2010-05-21 )